W.I.M. Snijders

W.I.M. Snijders financial Interim & project Management

 

Introductie

De activiteiten van W.I.M. Snijders kunnen worden omschreven als volgt: "Het op financieel-economisch-administratief gebied in de ruimste zin, direct of indirect ter beschikking stellen of bemiddeling van tijdelijk management/diensten, het doen/laten doen van onderzoek, training, begeleiding, controlewerkzaamheden en werkzaamheden met betrekking tot advies, personeel, organisatie en consultancy"

 

  1. Het bovenstaande houdt in dat op interim- of project basis een flexibele oplossing geboden kan worden aan financiele en administratieve organisaties, zowel binnen het bedrijfsleven, de overheid en de dienstverlenende sectoren. Bijvoorbeeld tijdens een piekperiode (einde jaarafsluiting-onderbezetting tijdens vakantie), of ter voorkoming van een achterstand in verband met een langdurige werving- selectieprocedure. Of als er (tijdelijk) behoefte is aan expertise op het terrein zoals hierboven aangehaald.
  2. Echter ook wanneer bijvoorbeeld het hoofd geboden moet worden aan bijzondere situaties, zoals bedrijfsovername/fusie, reorganisaties, bijzondere en/of grote opdrachten en hiervoor niet zomaar de kennis en/of capaciteit aanwezig is of vrijgemaakt kan worden. Dit soort trajecten kan ook begeleid worden.

 

Voordelen

De voordelen van het gebruikmaken van tijdelijk management/diensten, hetzij op interim- of projectbasis zijn o.a.:

GEEN:

MAAR WEL:

 

Concepten

Bovengenoemde activiteiten zijn ondergebracht in 3 concepten:

  1. Dienstverlening
  2. Detachering
  3. Administratieve dienstverlening

 

Opdrachtgever

De opdrachtgever kan zich verzekerd weten van

De visie

en missie:

jarenlange ervaring

 

Verder:

 Concepten

 Werkmethode

 Personele invulling van een opdracht

 Voorwaarden en tariefstructuur

 Contact

 Inschrijvingen/registraties

 Terug naar homepage

 

 

A flexible solution for your missing link in finance or management